Pizza Amsterdam


Bosboom Toussaintstraat 43H 1054 AN Amsterdam

Over Pizza Amsterdam

Gezonde leefstijl en pizza? Ja dat kan prima samengaan.

Hoe?

Bij Pizza Amsterdam zijn we zeer bewust bezig met top kwaliteit door alleen de allerbeste ingredienten te gebruiken. Voor optimale kwaliteit sluiten wij geen compromissen door te werken met goedkopere alternatieven. Onze passie voor top-kwaliteit komt uit een streng beleid om alleen de meest verse ingrediënten, de lekkerste combinaties van toppings en vezelrijke pasta’s te gebruiken.

Wil je zelf ervaren wat onze filosofie is? Bestel een pizza van Pizza Amsterdam, er is geen beter bewijs van de inzet van kwaliteit en innovatie dan de pizza zelf!
Onze pizza?
Onze pizza is eerlijke diversiteit van volledig natuurlijke ingredienten, die beter proeven en beter voor u lijf en leden zijn.
Geniet ervan, deel het en vertel ons precies wat je denkt door te mailen info@pizzaamsterdam1.nl
Wat is het verhaal achter de gezonde pizza van pizza Amsterdam?

HET DEEG
Dagelijks vers huisgemaakt op basis van biologisch italiaanse bloem, verrijkt met extra vergine olijfolie, low-natrium zout en bruine ruwe rietsuiker.

DE BASIS
Betere smaak, beter voor jou!. Onze biologische tomatensaus is geheel natuurlijk gekruid, zonder toegevoegde chemische suikers of citroenzuur

HET BELEG
Onze kaas is 100% mozzarella. Onze groenten zijn altijd vers en zongerijpt, zonder toevoegingen. Ook onze vleeswaren zijn vrij van groeihormonen. Vol liefde voor het product.

Foto's

Pizza Amsterdam in het kort

Bezorging aan huis

Ja

Afhalen mogelijk

Ja

Onze locatie

Pizza Amsterdam


Bosboom Toussaintstraat 43H 1054 AN Amsterdam